Я не встигла, - сказала я, - можна ще хвилин 15, я постараюся за цей час вирішити.
     - Добре, поки питаю інших, можете вирішувати, - відповів Ф.
     Йдучи на своє місце, я розстебнула блузку ще на один гудзик. Сівши на стілець і дочекавшись моменту, коли Ф. відволікся на заповнення заліковки, зуміла дістати "шпори". Задачку я встигла вирішити як раз до того моменту, коли за останнім студентом зачинилися двері.
     - Вирішили? - Запитав Ф.
     - Так.
     - Давайте подивлюся.
     Сівши поруч з ним на стілець я простягнула йому листок із завданням.
     - Неправильно, - сказав Ф., прочитавши моє рішення.
     - Чому?
     - Ось дивіться, - і поклавши свою руку на моє коліно почав пояснювати мої помилки. Поки пояснював, його рука гладила моє стегно від коліна все вище і вище. Я ж, не пручаючись, розсунула трохи ніжки, що б він міг дістатися і до внутрішньої сторони стегна.
     - Ну і що красуня будемо робити? - Запитав він, закінчивши пояснення, - ви не здали.
     - Може можна мені ще раз прийти? - Запитала я, поклавши руку на його стегно.
     - Навіщо ж ще раз? Все можна вирішити зараз, - сказав Ф., прибираючи руку з мого стегна і провівши тильній стороною руки по моїх грудях, по стирчить під блузкою соска.
     - Зараз, так зараз, - відповіла я, просуваючи руку до його ширінки, під якою вже утворився пагорб і досить значний. Ф. розстебнувши ще один гудзик на моїй блузці, запустив руку в утворений виріз. Прихопивши великим і вказівним пальцем мій отверділий сосок почав м'яти мою ліву груди. Я ж впоравшись з "блискавкою" на ширінки і брючним ременем, визволила з полону його боягузів схожий на видовжену сардельку полувозбужденном член. Мені ледь вистачило фото голі дівчата 18 років пальців, щоб обхопити його. Ф. відкинувшись на спинку стільця і залишивши мої груди в спокої, з-під напівприкритих вік спостерігав як я подрачівал його встав, пульсуючий від приток крові член. Взявши мене за руку, він потягнув мене до себе, як би запрошуючи, щоб я сама насадила на його член, який від моїх погладжувань і подрачіваній, став як кам'яний, довжина члена була як мінімум сантиметрів 15-17. Вставши зі стільця, піднявши спідницю, я сама зняла свої трусики і поклала їх на стіл викладача. Ф. сидячи на стільці з стирчить з розстебнутих штанів членом з легкою посмішкою дивився на мене, як я в задертою до пояса спідниці насаджують на його член. Такий товстий мені попадався лише одного разу, і зараз пам'ятаючи про те, що моя щілинки повинна звикнути до його розмірів, сідала на нього повільно і обережно. І хоча мастила у мене було достатньо, у мене він входив настільки туго, що мені довелося наскільки можливо ширше розсунути ніжки і відчувала кожен сантиметр його кам'яної плоті переплетеною венами судин входить до мене. Сівши на нього повністю і упершись своїми руками в плечі Ф. почала свою "стрибка" на його члені спочатку повільно, але в міру того, як моя щілинки розтягувалася під розміри його члена, все швидше і швидше. Ф. взявши в свої руки мою випала з розстебнутою блузки груди, м'яв її. Пізніше коли темп мій скачки посилився, Ф. захопивши сосок моєї лівої грудей зубами, став його покусувати, не забуваючи при цьому м'яти мою праву грудь. До того часу моє піхву розтяглося під розміри члена Ф. і я могла без неприємних відчуттів для себе насадиш повністю на його член тертися своїм порушеними клітором про волосся на його лобку. Ф. руками взявши мене за попку, став задавати темп руху по його члену. Закінчила я першою, обмякнув на ньому, м'язи мого розпаленого піхви ще тремтять від мого оргазму,