Зі мною це сталося цього літа, мені якраз виповнилося 18 років. Весь серпень я жив на дачі, на березі річки і до мене часто приїжджали друзі, а батьків часто не було так як вони працювали. В один прекрасний сонячний день ми вирішили поїхати на річку і скупатися, нас було троє хлопців, ми взяли їжу, напої, матрац і поїхали ... Приїхавши на річку, помітили що пляж був абсолютно порожній, це нас дуже розчарувало так як нам дуже хотілося познайомитися з дівчатами і сексу. Робити фото голі дівчата 18 років було нічого і ми пішли купатися, купалися, грали в м'яч і тут почули звук приблежающиеся гідроцикла, ось щасливчики-подумали ми. І ось у прекрасний момент цей гідроцикл до нас подрулівет, а на ньому виявилися дві прекрасні дівчата. Ми познайомилися, поговорили і тут мені Катя (власниця гідроцикла) запропонувала допомогти його заправити, так як це не жіноча справа, а Надя (її подруга) вирішила сама залишитися з моїми друзями. Артем (мій дргуг) набивався поїхати з нами, але Катя ввічливо відмовила! Це мене трохи налякало.
незаймані відео
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1