Ось ми мчимо з Катею по водній гладіні і тут вона садить мене за кермо і зачіпає мій член (я думав, що випадково), підпливаючи до берега історія з членом повторилася знову ... Причалили ... Я почав заправляти гідроцикл, а Катя вирішила зробити чай і запросила мене в будиночок. Поки чай закипав, з'ясувалося, що її батьки поїхали до Москви по роботі, а її з подругою залишили разом з гідроциклом. Вона пішла у ванну кімнату (будиночок був з усіма зручностями) і запропонувала мені вимити руки! Відкривши двері я побачив її оголені груди, які так і звали мене. Катя дивилася на мене раздівающім поглядом, а мій друг вже виривався з шортів, їй це сподобалося. Підійшов до неї, обняв і ми почали цілуватися, наші губи зімкнулися в страсном поцілунку, а язички стали дружити і ходити один до одного в гості. Її руки стали масіровать мій член, а мої активно масіровалі її великі груди. Але от не завдання, чайник став свистіти і википати, ми кинулися напівголі на кухню і його відключили.
     Чаю вже не хотілося, і підхопивши її поніс у спальню, там нас чекала велика ліжко ... Кинувши її на простирадло, я накинувся як голодний лев, але вона теж виявилася тигрицею. Я продовжував масіровать і цілувати її грудей, а вона стогнала і звивалася, моя рука ковзнула під її трусики і середній палець проник в піхву, там усе горіло! Я чуствовала як фото голі дівчата 18 років її киска воложилася з кожною секундою, а її дихання частішало ... Поклавши подушку під попу я вперся язичком в кицьку, такою солодкою і смачною кицьки я ще не лизав, моя мова як скажений літав то вгору, то вниз, то проникав всередину на всю довжину, тут я відчув що всі її м'язи напружилися і вона скінчила . Ставши на коліна Катя взялася за мій член, він був твердим як скеля! Вона дражнила його язичком, то трохи торкаючись головки, то страсно граючи з ним. Через пару хвилин близько шести пострілів сперми вп'ялися їй у горло, вона з удьвольствіем ковтала її.
     Раптово вона встала і кудись втекла, повернулася з пляшкою шампанського. Мій член знову почав тверднути, ми навіть не встигли відкрити пляшку як вона вже лежала і мій розпалений і твердий член проник в її щілину і кицька проковтнула його повністю. Я її дражнив, то засовуючи повністю, то залишаючи тільки головку, її кицька вивергала рідину як гейзер, ми почали рухатися все швидше і швидше і скінчили разом. Взявши невеликий перепочинок і випивши пляшку шампанського ми цілувалися і чіпали один одного. Мій член був готовий для наступного заходу і ми випробували позу 69, вона почала облізовать і смоктати мій член як Пархалі метелик, а я лизав її солоденька кицьку і насолоджувався, захлинаючись у її соках