Плюнувши на свій палець, змастив її анальчік і засунув палець, вона задергалась і не тільки стогнала, а й почала гарчати, змастивши ще анальчік, проникло вже два пальці і Катя почала смикатися від оргазму.
     Зрозумівши позу мій член був проковтнутий її кицькою а пальці масіровалі анальчік, я чуствовала своїми пальцями свій член через тоненьку перегородочку. Мій член був вже добре змазаний і я почав потихеньку вводити в попу. Це було складно її м'язи стискалися і не пропускали весь член, тільки головка трохи проникла ... Вона сказала що хоче анального сексу, але не може фото голі дівчата 18 років розслабитися, тоді я почав грати з її киска і мої пальці проникали в щілину, я відчув що вона розслабилася, плюнув в попку і увійшов по самі яйця, я дер її, а мій член був як швидкісний поїзд! Мій член здавило так що через кілька хвилин я рясно скінчив їй в попові! Ми впали без сил, пролежали без рухів хвилин п'ять, а потім пішли пити холодний чай ... Зробивши кілька ковтків, пішли купатися в душ, ми цілувалися і вона ще раз відсмоктати, а потім ми мили один одного ... Подивившись на час ми вжахнулися, перекидалися з нею 5 годин! Через пів години приїхали мої друзі, не стали багато виникати ... вони все зрозуміли.