Привіт, друзі. Мій розповідь про те, як я знайомлюся і знімаю дівчат. зазвичай це відбувається після навчання в Університеті - я з другом їду в піцерію поїсти, там, як завжди, повно народу, дівчаток темрява, найчастіше знайомлюся в день кілька разів, в стільниковому забитий весь довідник. Але історія у мене буде не про піцерію, а про нічний клуб, якщо це кінець тижня, дапустім четвер або п'ятниця, ми стабільно йдемо по клубах. Як завжди поївши в піцерії, попивши пива, ми їдемо до клубу, заходимо вже на веселе - на фейс контролі дівчина вже нас знає, пропускає без проблем, а що ми модні симпатичні молоді хлопці заходимо беремо квитки, біля гардеробу завжди багато народу - дівчинки клас ! , Доглянуті модні. Я завжди коли заходжу в клу б одному кажу дівчинки клас сьогодні будемо їх поротьдалше проходимо рамку з охороною відразу йдемо до бару підійшовши до бару дивимося відразу скільки дівчат я кажу одному Джон Зацініть скем будемо знайомитися Джон говорить зараз Накот потім без проблем. Я кликав бармена у них на грудях таблички з іменами я відразу як старий знайомий навіть якщо не знаю бармена дивлюся на табличку й кажу відразу Віталя брат можна пивка він підходить і говорить якого вам пива, світле Брама два будь добрий бармен приносить пиво Я кажу Джон ну давай пройдемось по клубу подивимося телиць дивлюся дві на далеких диванчиках сидять п'ють шампусік вже веселі навколо все деванчікі зайняті тільки вони удвох сидять а я понатуре без комплексів завжди буду схожий знайомлюся підходжу до дівчаткам кажу девченки можна ми свамі сядемо вони без проблем Я Джону підморгую показую що я поруч з цією присяду фото голі дівчата 18 років він мені підморгує все нормально я відповідно вибрав красивіше дівчину. Я кажу що отмічаете вони мені тиждень вчилися зараз хочемо відірватися я питаю як по дорослому вони там подивимося я кажу ось це мій стиль відповідь класний Вони може спочатку познайомимося Я без розмов Мене зовувут Дмитро А це Женя я його кличу Джон а вас як звати Мене Маша і моя подружка Катя я кажу мої улюблені імена Вони кажуть ти напевно це всім кажеш я просто в мене бурхливе сексуальне життя і з цими іменами в мене приємні асоціації. Я дивлюся уних оченята забігали думаю нормальна ознака зацікавлені. Я питаю а ви де дівчата вчитеся вони мені в Університеті я і а ми теж яговорю а ви на коком курсі вони на третьому а ви ми вже закінчуємо. Ну так разобшалісь а тому а сем У дівчаток шампустік вже заканчіваеться вони вже такі на веселе я кажу дівчата ще взяти вони так ненадо ми самі візьмемо я говорю так ладноперестаньте пішов до барної стійки і кажу Віталя братішька бутулку шампанського і чотири Бакала за барною стійкою дівчаток непоганих багато я відразу віджартувався расмешіл дівчат які поруч сиділи кажу їм дівчата какнібудь перетнемося час подорослішавши проведемо вони почали усміхатися я беру шампустік і пішов до наших дівчат підходжу а ви що сумуєте що Женя вас не веселить Він на вигляд такий спокійний і худенький а здоров'я внем вагон дівчаток ушативает вони потім ходити не можуть девченки расмеялісь я кажу точно що не вірите ті так віримо віримо.