Я почав відкривати шампанське розлив по бакалії і кажу - за знайомство і приємний вечір, а може бути і ніч. Дивлюся дівчата посміхаються. Посиділи поспілкувалися Женя запросив Катю на танцпол потанцювати, а я скористався нагодою і обійняв Машу вона така вже датенькая ти що такий нахабний я кажу хто я та я вобще скромнінько обійняв тебе дивлюся вона подразмякла я начитав цілувати її шию дивлюся вона прибалділи я почав обсипати її кампліментамі у неї парфуми були кайфовий я кажу духи класні взагалі від душі я кажу ти така класна пріятнінькая і давай руками під спідницю окуратно вона мені це що за нахабство я кажу так добре перестань я ж туди не лізу а так через трусики тебе помацав народ колом але все зайняті своїми справами і хтось непомітний все нормально почали цілуватися вона так мене порушила я кажу може підемо в туалет вона недождавшісь відповіді взяв її за руку іповел в туалет кажу підемо в жіночий заходимо а там дівчатка пріхорашіваються ої хлопчик у нашому туалеті я кажу все нормально там чоловічий зайнятий пацани пива отпілісь всі позаймали беру Машу заруку заходимо gjhyj в останню кабінку я почав відразу її обіймати хотелраздеть вона мені почекай і по маленькому присіла. тут стукіт вдверь чоловічий голос молоді люди виходимо з кабінки Я відразу в багнети че хотів відповідь це охорона виходимо я думаю ось облмщікі виходимо стоять двоє охраники я кажу Маша ти йди поки на деванчікі Маша відходить я кажу хлопці реально обламілі, вони говорять не належить стороннім знаходитися в жіночому туалеті а там камера вони по маніторам спалили. Я кажу ну все добро такого більше не повториться а сам думаю слідом раз в чоловічій поведу. Приходжу а там вже Джон з Катею яговорю поїхали в пицу поїмо ви як девченки вони поїхали, взяли таксі приїхали їмо пицу поїли я виходжу на вулицю підійшов до таксиста шеф що тут по близькості можна зняти з апортаментов він говорить у мене знайомий по добово здает квартиру я кажу отзаонісьему запитай хата вільна він подзвонив та зараз до німу доїмо ключі візьмемо треба документ залишити в заставу я кажу без базару студенчіскій подайдет та напевно заходжу в піцерію кажу хлопці зараз познайомився з таксистом хороший Дятько у нього кент здает хату подобово я вже заплотом надотолько за ключами з'їздити дівчинки ви як вони переглянулися зараз ми втуалет сходимо пішли у двоем в туалет я підсів до Джона
голи дивчата 25 рокив
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1