говорю так полюбому поїдуть моя вже розпалена а ти як з Катею нормально Джнон полюбому зараз нормально потрахаємся з девоченкамі дівчата виходять з туалету я запитую ну як поїмо, вони поїмо. Сіли втаксі заїхали за ключами іпоехалі на хату приїхали заходимо дивимося ну так нормальна хата правда один диван квартира однокімнатна.
     Ми відразу з Машею зайняли дмван Катяговоріт я теж хорчі надіване спати Джон заліз в шафу там був матрс ковдру постільна білизна ми розтелилися СМашей почали лягає надіван А Джон пішов з Катериною в ваную Ми дивимося вони пішли можна нормально зайнятися сексом ну як обучно поцілунки потмо я почав знімати з неї трусики одягнув презерватив і став вводити в неї свій член потрахался в місіонерской позі потім я поставив її на рак і почав потрахівает змочивши палець слиною я ввів його їй в попові спочатку одним потім двома пальцями я почав розробляти еедирочку в попі коли м'яза ануса розробили я став у водити свій член їй в попові окуратненько спочатку головка увійшла Азат цілком член ятак чудово себе відчував що я маю Машу в дупу відчуваю приплив і так класно кінчати в неї листопада був в презервативі виташіл член зняв резінкуМаша каже дай будь ласка сумочку там сигарети треба gjhyj після такого сексу терміново покурити вона почала судоржно курити може бути вона перший раз займається анальним сексом Я ліг на диван щоб відновитися і мабуть заснув прокинувся від того що Маша мені каже вони нас зараз затоплять я підійшов до ване там Джон вичавлював ганчіркою воду в унітаз у двері хтось стукає мабуть сусіди я їм через двері кажу все ми вже майже все прибрали Я кажу ви чим займалися в ване Джон говорить так захопилися так захопилися сам розумієш коли трахкалися душ мабуть за вану вибрасілі Япотом дивлюся Нехрен потоп з під ником все як дова випливати якісь гондон ну ми відразу вимкнули душ і давай вичавлювати воду. Коли все прибрали Джон розтелилися на підлозі і вони лягли з Катею і ми як не вчем не бувало давай Машею знову займатися сексом дивлюся нас і Джон з Катею підтримали Я дивлюся на них чадіють а на ранок Джон каже ми дивимося на вас а ти на ній як ніби віджиматися та але я її капітальног отпорол вона як борець за мату стукає вона теж стукала по дивану щоб я швидше скінчив а то мабуть я її ушатал годину поров НЕ перестовая. Ось так ми проводимо завжди вихідні це реальна історія буде час ще про свої пригоди напишу. Дівчата якщо вам сподобалася історія з мого життя пишіть буду чекати з повагою до вас Дмитро.