Всім привіт! Мене звуть Юля! Мені 21. Я навчаюся на третьому курсі журфаку МДУ. Я висока струнка блондинка. У мене великі блакитні очі, довгі ноги прямо як у фотомоделі, пишний бюстик 3ьего розміру. Я вобще то подобаюся дуже багатьом хлопчикам з нашого курсу і, звичайно, я крутила з багатьма з них короткі романи. Але справа в тому що мені набридли мої ровесники. Я ніколи не була в обіймах настою щего зрілого чоловіка, адже тільки з таким партнером я зможу пізнати, що таке справжня пристрасть.
     І ось одного разу я зрозуміла, що просто без розуму від Дмитра Петровича. Це наш викладач з англійської. Йому всього 29. Він влаштувався у нас працює зовсім недавно Дмитро, як його звали всі дівчата за очі, наймолодший препод в інституті. Він досить гарний собою, високий, підтем нут, завжди одягає малиновий кіс тюм і душиться якимись дуже ароматними духами. Вобщем вироб дит враження справжнього галант ного кавалера. Він одружений, але мені чомусь стало на це абсолютно наплювати. Всі думки були тільки про нього. Але я навіть і думати не сміла що моя мрія здійсниться одного разу. Але ж так і сталося. Половину першого семестру я вчилася досить непогано - з мовою вобще ніколи проблем не відчувала. Але потім ... Коли я дивилася на нього як заворожена у той час як він нам пояснював теми біля дошки, навчання явно відійшла на другий план. Коротше, я геть запустила всі предмети - не тільки англійську, але все ж дещо як, як говорять іноді "на череві", була допущена до сессіі. І першим предметом виявився ... англійська. І приймав ... Дмитро Петрович. Я, звичайно, вивчила все що у мене було в зошитах, але більшу частину семестру всі таки не знала. Я дуже боялася і тому увійшла останньою gjhyj в кабінет. Стало бути приймати мене будуть останню. Я дещо як перевела запропонований текст і то більше інтуїтивно, а на пропозиціях вобще попливла - в нуль не знала. Час тим часом йшло. Кабінет спорожнів. Ми залишилися вдвох. Я зробила вигляд, що напружено думаю хоча чудово розуміла, що це марно. І тут він сказав:
     -Ну, Міхєєва, тепер ваша черга. І попрошу не затримувати ся - я дуже поспішаю.
     Я не хоча встала, намалювала на обличчі усмішку і підійшла до столу, за яким він сидів. Я простягнула йому листочки і він почав читати. Потім заявив:
     - Ні. Так іспити не здаються.
     Де нових обертів, які я давав на семінарах, де нові слова? Ви, Юля, не знаєте основ. А тому прийняти іспит я у вас не можу.
     Я сильно засмутилася і опустила обличчя. І тут мені прийшла в голову думка. Я встала, тихо підійшла до нього, зобразила гримасу болю і впала прямо до нього в руки.
     - Що з вами, Міхєєва? - Він не на жарт був стривожений.
     А я то відчувала себе прегарний. Я спритно сунула йому свою руку в штани, потім в труси, намацала стовбур, який майже відразу напружився.
     - Будь ласка, - cказав я млосним голосом, - можна мені ще спробу!