Був звичайний суботній вечір. Ми друзями за традицією проводили його в лазні на дачі одного з нас. На відміну від інших подібних вечорів замоталися справами ми не подбали про трави і віниках для лазні, і прибувши наместо виявили, що нічого цього в лазні немає. Компенсувати промах, було вирішено червоним вином.
     У середині вечора, коли ми були вже добряче розігріті в парильні зовні й червоненькі з нутрії пролунав дзвінок одного зі знайомих який шукав, куди себе фото голі дівчата 18 років подіти. Через пів години він стояв у дверях рубаною лазні. З собою він приволік чотири пляшки горілки і двох своїх подружок сестер погодок Машу і Свєту - чарівні брюнетки з точеними фігурами. Як це не дивно уваги на дівчат ніхто не звернув.
     Хоча всі й знали, що червоненьку з біленької заважати не добре, горілочка пішла на ура. Я ж, під несхвальні коментарі друзів продовжував у своє задоволення потягувати вино, вперто ігноруючи пропозиції випити горілки після виходу з парилки. У результаті не минуло й двох годин, як добра половина друзів, пославшись на погане самопочуття, (я всіх попереджав, що хріново буде) пішли спати в дачний будиночок. Найбільш стійкими виявилися: я, що прийшов останнім Олег, і мій добрий друг, а за сумісництвом господар лазні Леха залишилися і Маша зі Свєтою.