Олег у п'яній браваді з кожним заходом у лазню піддавав все більше пару і в підсумку перегрівся, втратив свідомість. Перенервувавши відкачуючи Олега Олексій зняв напругу горілкою і з моєю допомогою віднісши Олега в будинок влігся спати, вірніше, звалився за півметра від ліжка. Я ж, відправився в лазню, де на пів години дівчата залишилися одні.
Підігріті горілкою дівчата знемагали з нудьги, і моє повернення викликало пожвавлення. Мені було заявлено, що провину за їх залишення я можу спокутувати тільки гарним масажем в парній, на що я солодкістю погодився і відправив їх грітися.
Через п'ятнадцять хвилин увійшовши в парну я побачив ідилічну картину, дві стрункі сестрички лежали на верхній полиці:
Старша Маша лежала на спині біля стіни, її здіймається з кожним подихом груди дуже сексуально виглядала з-за голою спини її сестри. До того ж за Лешіному раді вона витягла вкладки з купальника (щоб не розплавилися), і тепер його напівпрозора оливкова тканина практично нічого не приховувала. Доповнювала картину зігнута в коліні струнка ніжка, було видно, що дівчата не збиралися йти в лазню і не привели в порядок лінію бікіні.
Світла лежала на краю на животі, ліфчик купальника лежав у неї під головою, волосся прибрані в бік, біла шкіра, як ніби світилася в напівтемряві парної. Тканина трусиків була зібрана в "стрінги" і погляду поставала практично ідеальної форми попка, органічно переходить фото голі дівчата 18 років в дві стрункі ніжки. У плавках у мене стало тісно, щоб відволіктися і не потрапити в незручне положення я зосередився на ділі. Першою була Маша, я почав старанно розминати її тіло, намагаючись думати про м'язи кістках і зв'язках, а не про прекрасних ніжках, придбання та стогонах насолоди які вона час від часу видавала. Напруга зростала, коли прийшла черга Свєти, незважаючи на піддавай мною пар, і немаленьку температуру в парній, сил стримувати ерекцію майже не залишалося. Нарешті масаж був закінчений, Світлана кулею вилетіла з парної в передбанник, а потім на вулицю. Вийшовши слідом за нею я буквально застиг у дверях на вулицю - Свєтка забула ліфчик в лазні стояла, впершись руки в боки в клубах пари валівшего від її прекрасного тіла, голова була відкинута назад, очі заплющені, на обличчі сяяла усмішка блаженства. Ідилію порушив Машкін регіт і вірніше сказати іржання, Свєтка зрозумівши що стоїть перед мною з голими грудьми закрилася руками притиснулася повз мене в передбанник, а розвернувся проводжаючи її поглядом, Машка все не вгавала, крізь іржання вона кричала
- Світло подивися як ти йому подобаєшся,
- Після такого джентльмен зобов'язаний одружитися,
- Пішов би подрочіл може відпустить.
Тільки тоді я зрозумів, що член мій напружився, так що відтягнув гумку плавок на два сантиметри від тіла. На прокинулися почуття незручності, Машкін регіт наклав дику злість, відчувши що втрачаю контроль я грюкнувши дверима зайшов в душову, ставши під холодну воду. Злегка заспокоївшись, зняв плавки звільнивши вже хворів член.
Машка заткнулася тільки після окрику сестри, крізь шум води я чув, як Свєтка казала сестрі, що та вела себе як дура, і замість того щоб посміятися і зам'яти справу вона влаштувала цілу виставу з природної реакції пацана. Почувши це, злість моя потроху пройшла, і я зайнявся зниженням статевого збудження, щоб повернутися в передбанник.
Холодний душ не допоміг, член все ще стояв як кіл, і я вирішив піти Машкіну раді - подрочіть, більше не чого мені в голову не прийшло. Не встиг я зробити кілька рухів, як світ померк, хвиля найсильнішого порушення захлеснула все моє тіло, я завмер тримаючи член в кулаці. Не знаю, скільки часу я так стояв, але раптом я відчув дотик до своєї руки, здригнувшись, я повернув голову і побачив Свєтку триманню мене за лікоть.
Дуже непоганий у тебе інструмент - вимовила вона, переносячи руку з ліктя на поперек,
- Сподіваюся ти ще не закінчив!
А Що, - тупо видавив з себе я, не розуміючи чи реально те, що я бачу і відчуваю.
голі дівчата 16 років
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-20 05:07:38
Страница: 1