Ну якщо я подобаюся тобі також як йому може використовуєш його за призначенням - грайливим голосом промовила Світлана, ніжно підсунувши свою руку по попереку до паху.
     Я повільно повернувся, за талію притягнувши до себе Світлану ніжно поцілував її в губи, вона притулилася до мене всім тілом, мій стирчить член уперся їй в низ живота стало трохи незручно. Відсторонившись я попросив її роздягнутися самої, вона охоче скинула з себе ліфчик, потім впали на підлогу і трусики і вона постала переді мною у всіх своїм дівочим красі, моя ерекція була така сильна що я почав відчувати біль, чекати більше я не міг, швидко підійшовши до Светки ззаду я взяв її за стегна і плавно штовхнув у перед просячи нагнутися, але вона повернувшись і поцілувавши мене в фото голі дівчата 18 років засос сказала що хоче не так, і тут же обхопивши ногами мою поперек повисла на мені, підтримуючи її за попку я плавно увів свого нетерплячого одного в гаряче і ніжне лоно. Спираючись на мої руки, і тримаючись за шию Свєтка стала чинити плавні рухи вгору і вниз ковзаючи по моєму членові. При цьому ніжно покусуючи мене на мочку вуха, для мене у світі зникло все, крім Свєтін тіла, члена в нутрії неї, ніжних укусів за вухо і переривчастого дихання партнерки, загалом цього насолоди словами не описати. З кожною секундою її рухи ставали все різкіше, я зрозумів, що вона ось-ось кінчить й затихне, але абсолютно несподівано вона піднялася так високо, що член ледь не вискочив з піхви, а потім різко подалася вниз. Я відчув як мій друг різко входить на небачену глибину і в щось впирається. Свєтка, досягнувши нижньої точки протяжно і голосно скрикнула, відпустила руки і відкинули назад. Я ледве втримався на ногах щосили намагаючись утримати дівчину на вазі, не дивлячись на мої зусилля Світлана все ж таки трохи вдарилася потилицею об підлогу і обм'якла як гумова лялька. Мій член залишився всередині її кицьки і я плавно почав трахкати її поступово опускаючись на коліна, поки не опинився зверху, Світлана ще не відійшла від оргазму і була абсолютно пасивна. Я трахкав її несамовито, вганяючи свій член в гаряче мокре піхву і спостерігаючи як колишеться від моїх поштовхів її прекрасні груди, ще більше посилюючи і біс того дике збудження. В очах моїх потемніло і в якийсь момент здалося, що перш настання оргазму я помру від інсульту, але ось після чергового поштовху я вибухнув в молоде пружне тіло, здавалося все напруження, наповнювало мене від верхівки до пальців ніг разом вистрілила з члена. Я кілька разів сіпнувся випускаючи його до кінця і біс сил звалився на підлогу душовою, поруч з винуватицею такого мого стану.