Визначною зовнішності я не мав ніколи, але дівчатам подобався своїм розумом і грунтовним поблажливо-філософським підходом до всього. Тому спочатку у мене хоч і були проблеми в спілкуванні з протилежною статтю, то до інституту вони всі пройшли цілком. Загалом-то мене вже до того моменту пріситіла романтика, і я у відносинах з дівчатами вів себе досить прагматично. Постійної подруги у мене не було, але це мене аніскільки не зачіпало, скоріше навпаки радувало - свобода вибору давала свої плоди. Загалом-то ті дівчата, з якими я спілкувався, ділилися на два класи - з якими можна спочатку погуляти під місяцем і під кінець закінчити все в ліжку, і ті, з ким можна поспілкуватися в принципі майже на рівних, при цьому зберігаючи взаємний хішний інтерес:) Олена - найсексуальніша, але в той же час сама стервозна дівчина в нашому інституті. Знаєте, як це буває - коли є один лідер в співтоваристві, а тут це було жіноче співтовариство, і все підпорядковано їй. Всі інші або підтакували їй, або були приречені на вічні стусани та знущання. Та й ті, хто підтакував, теж часто ставали жертвами всіляких розіграшів і нападок, якщо чимось дратували Альону. Для неї хлопці ділилися на дві категорії - невдахи і ті, з ким ще можна спілкуватися. Олена, сама по собі, досить красива дівчина, але трохи зіпсована масою косметики і модними шмотками. Скажімо так, вся її краса - в її дикої сексуальності. У таких дівчат, як вона, найчастіше особливі стосунки з чоловічою статтю. Її бойфренди - або багаті м'язисті хлопці на модних машинах, або знову таки ж небідні фото голі дівчата 18 років солідні дорослі дядьки. В інституті я тримався завжди досить самостійно, і з нею у нас інтереси рідко коли перетиналися. А коли перетиналися, то швидше ми вели по відношенні один до одного нейтрально-позитивно, то є і не приділяли один одному особливої уваги, але й були завжди на одній стороні, могли дозволити обмінятися думкою відносно когось із "придурків" або " дур ", або просто схохміть, але все це було тільки в рамках рідкісних загальних справ; вільний час ми ніколи не проводили в одній компанії.
     Я не належу до категорії мажорів, у мене немає дорогої машини, але останнім часом я став помічати, що Олена якось чисто по-жіночому рідко стала на мене кидати погляди. Це звичайно мені лестило, але нічого певного це не означало. Поступово вона дуже обережно почала намагатися зі мною фліртувати, при цьому завжди залишаючи за собою шлях до відступу. Мені частково це було цікаво і я поступово включався в гру. Ми зустрічалися під різними приводами, стали базікати про дрібниці, але все-таки трималися досить самостійно. Розв'язка прийшла досить несподівано, протягом декількох днів наші відносини розвинулися слово вихор. Це не були звичайні прогулянки, поцілунки та романтичні розмови. Це був хижий секс, бесіди, в яких була уїдлива критика невдах, спільні відвідування барів та інше.