В одну неділю ми зібралися на вечірку в котедж до однієї з її подруг. Батьки поїхали на кілька днів в інше місто і всю ніч повинна була йти грандіозна паті. Треба відзначити, що ми з Альоною не вели себе як закохана пара. По суті кожен з нас двох був самостійною зіркою, але левову частку часу проводили в одній компанії, в якій була купа її і моїх знайомих. Вечір був у самому розпалі і ми піднялися з нею нагору до однієї зі спалень, в якій сиділо ще чотири дівчата. Ми не влилися до їхньої компанії, а сіли окремо, де стали розмовляти на різні теми, які планомірно перейшли в тему наших взаємин. Три дівчата кудись пішли, з нами залишилася лише одна, яка сиділа недалеко від нас і мабуть, видохнувшісь від дискотеки і випивки, готувалася піти за тими трьома. Ми були трохи п'яні, все наближалося до сексу, але тут Альона мене просто приголомшила:
     - Я хочу дитину, - заявила вона,
     - Так, але ...
     - Я хочу, щоб ти зробив дитини,
     - Так, але як ти це уявляєш?
     - Зроби дитину їй! , - Голосно вимовила Олена і вказала на поруч сидить дівчину.
     Поряд сиділа Женя, одна з тих дурних дівок, яка була одночасно і тихоня, і не відрізнялася особливим розумом і зовнішністю. Женя фото голі дівчата 18 років панічно боялася Олени та стрепенулася, почувши, що мова йде про неї.
     - Чуєш! Гей! Роздягайся! - Наказала їй Альона.
     - Давай, трахни її, а потім йдемо до мене, - вона посміхнулася тією посмішкою, яка завжди передувала нашим сексуальним забав.
     Женя пригнічено дивилася на нас. Усередині вона тремтіла від страху і приниження.
     - Але я не хочу, я не згодна, я не можу!
     - Чуєш, ти! Ти що не зрозуміла, роздягайся!
     - Але немає ... я не буду ... я не можу!
     - Ти хочеш, щоб я тебе згноїли, лохушки? Щоб все в тебе тикали пальцем і сміялися?
     - Ні, Ален, вистачить жартувати, ну пожартували і хва, - прибитий відповідала Женя.
     - Так, якщо ти зараз не разденешься, з завтрашнього дня тебе всі будуть Чмир, сука.
     Женя застигла в нерішучості, вона шкода дивилася на свою мучительку. Через пару секунд вона опустила руки до застібці ременя на джинсах.