Так, візьми папір і Жери її, а то завтра можеш не з'являтися на очі нікому, - розійшлася Альона.
     Женя зволікаючи секунд п'ятнадцять, пильно дивлячись на Альону, простягнула руку і взяла з тумбочки сторінку, вирвану з журналу і піднесла до рота. Трохи зволікаючи відірвала зубами шматок від нього і зробила пару жувальних рухів.
     - От, добре! А тепер жваво роздягайся!
     Дівка розстебнула ремінь і гудзик на джинсах, потім акуратно стала спускати їх. Вона явно не була красунею, хоча постать у неї була більш менш, але все-таки далека від ідеалу. Темне волосся, смішне обличчя з невеликою кількістю підліткових прищів, невиразні очі. Вона стягла до кінця джинси і переступила через них. Білі труси явно були не першого сорту, не відрізнялися надмірністю мереживом і зберегли сліди численних прань. Взагалі вона якось без смаку була одягнене. Може це вина зайво дешевих шмоток, а може сама по собі вона така. Навіть макіяж у неї був більше псує її, ніж барвним.
     - Верх можеш не знімати, він же тебе не пестити зібрався! - Хохотнув зробила зауваження Альона.
     Дівчина трохи зам'ялася. Вираз обличчя у неї був який-то дурне, але з глибокими слідами дикого переляку.
     - Давай далі, че встала? - Продовжувала хижачка.
     Женя стала повільно спускати труси. На трусах з внутрішньої сторони виднілися білясті залишки її засохлих виділень і жовтуваті плями від сечі. Мабуть дівка на всю відривалася на вечірці, збудилася напевно разів сто від хлопців - ось тільки ніхто з нею так і не став фото голі дівчата 18 років нічого мутити. Та й гігієну, хоч і напідпитку, ретельніше дотримуватися потрібно! Взагалі, можна сказати, що вона була недоглянутою дівчиною, це було видно по дрібницях, якщо придивлятися - незграбно підведені вії, неакуратно нанесена тоналки ...
     - Лягай! , - Це було адресовано Жене.
     - Ну що, давай її, а потім до мене - я сама вже горю!
     Женя незграбно лягла на ліжко, трохи розставивши ноги. Її лобок був поголений, але зарождавшаяся дратує щетина робила статеві губи червоними. Між двома великими губами визирали бордові малі, на яких блищав її сік в перемішку з залишками білих виділень від минулого збудження. Вона з цікавістю дивилася на мене. Я почав акуратно лягати зверху, почавши свій рух над нею від її ніг. Мій ніс в якийсь момент опинився в п'ятнадцяти сантиметрах від її пиздой. Я відчув пряний запах жінки в перемішку з запахом поту і сечі. Цей терпкий запах говорив про те, що вона хоче мене. Мій член уперся в її піхву. Ще трошки і я на чверть увійшов до неї. Вона була мокрою і гарячої всередині, у неї виділялося стільки соку!
     - Давай краще її на рак, - сказав Олена, - нема чого їй таку честь!