Я вийшов з Жені. Вона сама встала і обернулася до мене дупою, стала на коліна на ліжку і вигнулась. Мій член був весь у її в'язкому соку. Я підійшов до неї, і знову мені в ніс вдарив запах її пиздой. Я різко увійшов до неї і почав трахкати. Я отримував задоволення від того, що так запросто без презерватива трахаю тупу дівку тільки заради того, щоб вона від мене залетіла. Я не думав про її задоволення, я просто мав її. Мені подобалося вганяти свій член в неї. Краплі її соку стекли мені на мошонку, на підставі мого члена застигли залишки її білих виділень. Вона сопла і теж отримувала удвольствіе. Олена сиділа і з цікавістю спостерігала, затиснувши рукою собі промежину. У якийсь момент я скінчив і відчув, як пружні струмені моєї сперми стали вливатися в деку, заливати все у неї всередині. Вона застогнала фото голі дівчата 18 років і вигнулась. Я витягнув член, який весь був у суміші моєї сперми та її вагінальних виділень. Я повернувся до Олени, на її обличчі застигла торжествуюча зловтішна посмішка. Вона підійшла до мене, запустила свою руку до себе в труси, присіла на коліна і взяла в рот мій член. Вона стала стала облизувати і обсмоктувати його. Потім злизала з мошонки краплі соку і губами зібрала з підстави мого члена білу масу, що залишилася від немитої женькіной пізди. Женька, зречення, лежала на ліжку, але з цікавістю спостерігала. У її очі промайнув вогник урочистості, чи то від того, що вона трахнулася зі мною, чи то від спостереження, як Альона, сама пріпонтованная, вилизує залишився на моєму члені від її, женькіной, пізди. Потім Олена шикнула на Женьку, щоб та забиралася, і стала роздягатися ]
великі пісі
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1