Після того як було опубліковано мою розповідь "День першокурсника" мене просили написати ще що-небудь. Ну, що ж у мене є що розповісти. Описувати себе повторно я не буду, це є в першому оповіданні, перейду відразу до самого випадку, який трапився зі мною на 2 або 3 курсі інституту.
     Напевно кожен студент завалювався на іспитах от і я те ж не виняток. Провалила іспит, без якого мені загрожувало відрахування з інституту. Довелося фото голі дівчата 18 років залишатися і на допсессіі здавати "хвіст". Іспит брали два викладачі: один - класичний професор, сива грива волосся і академічна борідка, другий досить симпатичний чоловік років під 40, але все псував його зростання, від сили 165 см, при цьому він, як говорили, не пропускав жодної спідниці. Попередньо отримавши дозвіл у деканаті, я дізналася, що перездачу призначили на 5 годин вечора. Так як до цього викладачі зайняті.
     Збираючись на іспит, наділа светр і джинси і вже було зібралася йти, як повернулася моя сусідка по кімнаті.
     - Куди зібралася?
     - На перескладання, - відповіла я.
     - Хто приймати буде?
     - Або Ф. або "Професор", або обидва відразу не знаю ще, але до "Професорові" більше не піду, минулого разу у нього і завалилася.
     - Ха! А його й не буде він з сьогоднішнього дня у відпустці, і його навіть у місті немає, так що приймати буде Ф.. Тільки переберися, якщо хочеш скласти.
     - Навіщо?